Kast24

Keukens op maat in Rijmenam

Zou een keuken op maat in je woning in Rijmenam het plaatje volledig af maken? Aarzel niet langer en vertrouw op de expertise van Ilse Bracke van Kast 24. Ik heb genoeg ervaring op zak om het ontwerp én de installatie van maatkeukens in Bonheiden en omgeving tot een goed einde te brengen. Jij hebt een idee, ik als interieurontwerper en mijn team van plaatsers zorgen voor het ontwerp en de uitvoering ervan.

Mijn werkwijze

Kennismaking en bespreking

Opmeting ter plaatse + richtprijs

Persoonlijk ontwerp + offerte

Plaatsing door onze ervaren vakmensen

De voordelen van keukens op maat

Staat er een interieurtotaalproject op de planning, inclusief de plaatsing van maatkeukens? Ik vertel je graag meer over de voordelen van keukens op maat:

  • Het design van de keuken past perfect bij de rest van je interieur;
  • Wat je ruimtelijke wensen ook zijn, ze worden altijd gerespecteerd;
  • De productie van alle elementen is 100 % Belgisch;
  • Enkel de beste en meest duurzame materialen worden gebruikt.

Je leest het zelf, voor duurzame keukens op maat zit je altijd goed bij Kast 24. Maak het ontwerp compleet met kasten op maat in de overige ruimten van je woning. Deze kan ik mooi afstemmen op de materiaal- en kleurkeuze van je nieuwe keuken.

Vraag vandaag nog om advies over maatkeukens

Het staat vast, voor professioneel advies over maatkeukens moet je bij Kast 24 zijn. Aarzel niet om me te contacteren bij verdere vragen. Laat je gegevens achter via het online contactformulier of bel me via +32 473 612 810. Ik sta voor je klaar om elk interieurproject van a tot z uit te voeren.

Interesse om samen te werken?

Ik start graag met een verkennend gesprek om jouw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Contacteer me gerust zodat we een kennismaking kunnen inplannen.

Contact

Ilse Bracke
Interieurontwerper
Expert in maatkasten

Ilse Bracke

Interieurontwerper én expert in maatkasten

Bericht versturen

Privacy  |  Cookies  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  BE 0754.605.065