Kast24

Passie voor interieur, oog voor design

Creativiteit is altijd een rode draad geweest in mijn leven: van het schilderen van etnische taferelen tot het geven van tips voor het stylen van een interieur. Nadat ik 20 jaar vol toewijding en passie gewerkt had in de interieurwereld van glaswerk op maat, voelde ik dat het tijd was voor een nieuw hoofdstuk in mijn professionele leven. Zo ging ik op zoek naar een manier om mijn creativiteit en een nieuwe carrière in elkaar te laten vloeien. Ik behaalde mijn diploma interieurinrichting en meubelontwerp. Vandaag voel ik wat ik echt wil doen, mensen helpen hun droominterieur vorm te geven.

boeiende wereld van interieur

Inmiddels mag ik van mezelf zeggen dat ik doorheen mijn carrière al heel wat ervaring heb opgedaan. Ik heb er dan ook mijn missie van gemaakt om samen met mijn klanten hun stijl en identiteit te laten stralen in hun interieur. Mijn stijl kun je omschrijven als trendy, strak, minimalistisch en dit zonder te moeten inboeten aan warmte en gezelligheid. Omdat ik zo geniet van tijd door te brengen in de natuur, steekt er altijd wat “natural feeling” in elk van mijn designs.

Benieuwd van waar Kast24 komt? Wel, ik koos voor het woord ‘kast’ in mijn bedrijfsnaam omdat interieurkasten op maat écht mijn specialiteit zijn. Op mijn 24ste zette ik mijn eerste stapjes in de boeiende wereld van interieurs met stijl en karakter.

Interieur op maat

Welk design je ook kiest, jouw nieuw project moet perfect aansluiten bij de leefwereld van jouw gezin.  Alles begint met een goed gesprek, zodat ik exact weet wat jullie noden en wensen zijn.  Een efficiënte indeling, veel kastruimte en de juiste verhoudingen zijn veelgestelde eisen waar ik uiteraard rekening mee hou.

Wat mag je van mij verwachten?

Een ontwerp, afgestemd op je ruimte én op je persoonlijkheid, dat mooi aansluit bij wie je bent. Dat is waar ik naartoe wil! Tevens kan je rekenen op een zorgvuldige plaatsing en afwerking. Ook mijn plaatsers denken maar al te graag creatief mee. We ontwerpen een project geheel naar jouw wens en realiseren dit op een ambachtelijke manier met vakmanschap.

Interesse om samen te werken?

Ik start graag met een verkennend gesprek om jouw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Contacteer me gerust zodat we een kennismaking kunnen inplannen.

Contact

Ilse Bracke
Interieurontwerper
Expert in maatkasten

Ilse Bracke

Interieurontwerper én expert in maatkasten

Bericht versturen

Privacy  |  Cookies  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  BE 0754.605.065