Kast24

Duurzame keukens

Voor het ontwerp van duurzame keukens moet je bij Kast 24 uit Rijmenam zijn. Ik combineer oog voor design en praktische kanten in elk ontwerp. Hoe integreer je een handig opbergsysteem in het ontwerp van de keuken? Welk werkblad kies je het best? En hoe zit het met de productie van de verschillende elementen? Ik vertel je graag meer over duurzame, kwaliteitsvolle keukens.

Mijn werkwijze

Kennismaking en bespreking

Opmeting ter plaatse + richtprijs

Persoonlijk ontwerp + offerte

Plaatsing door onze ervaren vakmensen

Duurzame keukens voor elk interieur

Duurzame keukens zijn zoveel meer dan een plek om heerlijk te koken. Met een gepast ontwerp en een praktische indeling is het zelfs fijn om er mensen te ontvangen, te aperitieven en gezellig bij te praten. Maar hoe ga ik precies aan de slag met het ontwerpen van duurzame keukens? Ik hanteer steeds een persoonlijke werkwijze voor keukens op maat. Eerst en vooral bespreken we al je wensen en ruimtelijke mogelijkheden. Na opmeting ter plaatse ontvang je een ontwerp dat we samen overleggen. Daarna kan de productie opstarten. Je kan rekenen op een uiterst professionele plaatsing door ervaren vakmannen. Wil je bijvoorbeeld maatkasten integreren in je duurzame keuken? Ik zorg graag voor een uniek ontwerp!

Informeer naar de mogelijkheden

Welke duurzame keuken je ook in gedachten hebt, ik ondersteun je tijdens het hele proces, van kennismaking tot en met plaatsing. Heb je nog vragen of wil je meteen aan de slag? Contacteer me via het online invulformulier of bel naar het nummer +32 473 612 810 voor een afspraak of meer informatie.

Interesse om samen te werken?

Ik start graag met een verkennend gesprek om jouw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Contacteer me gerust zodat we een kennismaking kunnen inplannen.

Contact

Ilse Bracke
Interieurontwerper
Expert in maatkasten

Ilse Bracke

Interieurontwerper én expert in maatkasten

Bericht versturen

Privacy  |  Cookies  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  BE 0754.605.065