Kast24

Kasten op maat in de ruime omgeving van Rijmenam

Voor kasten op maat in de regio rond Rijmenam, Bonheiden, Keerbergen, Boortmeerbeek en omliggende gemeenten, kan je terecht bij Kast 24. Of je nu kasten voor in je keuken, hal, slaapkamer of voor in je woonruimte wenst, ik help je graag bij het ontwerpen van kasten waar jij al jaren van droomt. Als gediplomeerd interieurontwerper ontwerp ik unieke maatkasten voor je woning in de regio rond Rijmenam en Bonheiden alsook in de regio rond Mechelen en Leuven!

Mijn werkwijze

Kennismaking en bespreking

Opmeting ter plaatse + richtprijs

Persoonlijk ontwerp + offerte

Plaatsing door onze ervaren vakmensen

Kasten op maat van je wensen en je interieur

Door je kasten volledig op maat te laten maken, ben je zeker dat ze volgens jouw smaak worden ontworpen en dat ze perfect passen in jouw woning. Bij Kast 24 is praktisch alles mogelijk op het vlak van maatkasten. Wil je de ruimte in jouw woning zo goed mogelijk benutten? Dan zijn inbouwkasten op maat dé oplossing! Dankzij mijn creativiteit en jouw ideeën, ontwerpen we samen jouw kasten op maat die je nergens anders zal terugvinden. Heb je specifieke wensen? Zijn er bepaalde toetsen die zeker niet mogen ontbreken bij jouw maatkasten? Laat het me zeker op voorhand weten, zodat ik ze zo goed mogelijk kan verwerken in jouw droomontwerp.

Laat je maatkasten door een interieurdesigner ontwerpen

Wil je je kasten op maat laten ontwerpen door mij als jouw interieurdesigner? Of wil je Kast 24 inschakelen voor een interieurtotaalproject? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen voor een kennismakingsgesprek zodat ik jouw wensen en verwachtingen in kaart kan brengen. Contacteer mij via +32 473 612 810 of vul het contactformulier in. Ik kijk er alvast naar uit om jouw kasten op maat te ontwerpen én te realiseren.

Interesse om samen te werken?

Ik start graag met een verkennend gesprek om jouw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Contacteer me gerust zodat we een kennismaking kunnen inplannen.

Contact

Ilse Bracke
Interieurontwerper
Expert in maatkasten

Ilse Bracke

Interieurontwerper én expert in maatkasten

Bericht versturen

Privacy  |  Cookies  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  BE 0754.605.065