Kast24

Inbouwkasten op maat in Rijmenam

Ben je op zoek naar duurzame inbouwkasten op maat in regio Rijmenam? Dan sta ik graag voor je klaar van ontwerp tot realisatie. Bij het design van je inbouwkasten tracht ik jouw identiteit, smaak en ideeën zo goed mogelijk in kaart te brengen. Zo kom ik met een uniek eindresultaat dat zich naadloos integreert in je woning.

Mijn werkwijze

Kennismaking en bespreking

Opmeting ter plaatse + richtprijs

Persoonlijk ontwerp + offerte

Plaatsing door onze ervaren vakmensen

De voordelen van inbouwkasten op maat

Twijfel je om inbouwkasten op maat te laten maken bij Kast 24? Waarom zou je nog twijfelen? Er zijn namelijk heel wat voordelen verbonden aan inbouwkasten, zeker wanneer je ze volledig op maat laat maken. Plafondhoge inbouwkasten zijn erg nuttig om een maximum aan opbergruimte te creëren. Daarnaast ben je ook zeker, wanneer je kiest voor kasten op maat, dat ze uniek zijn en dat ze perfect passen bij de rest van je interieur. Zit je zonder inspiratie of twijfel je tussen verschillende ideeën? Als gediplomeerd interieurontwerper geef ik je graag advies waar nodig!

Schakel mijn hulp in

Ben je op zoek naar inbouwkasten op maat met een persoonlijk ontwerp van Kast 24? Contacteer me gerust zodat we een kennismaking kunnen inplannen. Dat kan via het nummer +32 473 612 810 of door het contactformulier in te vullen. Tijdens dat gesprek kunnen we ideeën uitwisselen voor jouw interieurproject.

Interesse om samen te werken?

Ik start graag met een verkennend gesprek om jouw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Contacteer me gerust zodat we een kennismaking kunnen inplannen.

Contact

Ilse Bracke
Interieurontwerper
Expert in maatkasten

Ilse Bracke

Interieurontwerper én expert in maatkasten

Bericht versturen

Privacy  |  Cookies  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  BE 0754.605.065