✓ Persoonlijk advies op maat

✓ Expert in maatkasten

✓ Interieurtotaalprojecten

Interieurprojecten in regio Mechelen

Kast 24 uit Rijmenam ontwerpt, produceert en installeert diverse interieurprojecten, en dit in de ruime omgeving van Mechelen en Bonheiden. We zijn gespecialiseerd in designmaatkasten, en staan bekend om ons deskundig en persoonlijk advies. Al onze kasten zijn uniek en worden met de grootste zorg ontworpen. Ze zorgen voor orde in jouw interieur en zijn de perfecte opslagplaats voor al jouw spullen.
Maatkast Schuifdeur

Vragen over de mogelijkheden

Interieurprojecten van A tot Z in Mechelen, Bonheiden en omstreken

Bij Kast 24 uit Rijmenam kan je zowel terecht een gedeeltelijke (her)inrichting van jouw woning, als voor een totaalinrichting van je interieur. Om dit proces tot een goed einde te brengen, kunnen we rekenen op de ervaring en het stijlgevoel van interieurstyliste Ilse Bracke. Ze is gepassioneerd door interieur en design en is bijzonder sterk in wat ze doet. Onze specialisatie zijn kasten op maat. In de loop der jaren mochten we al talrijke klanten voorzien van een schitterende maatkast. We realiseerden al interieurprojecten inclusief maatkasten in onder meer Leuven, Mechelen, Bonheiden, Boortmeerbeek en Rijmenam. Ieder interieur is uniek. We stellen dan ook iedere keer een ontwerp op specifiek afgestemd op jouw woning.

Wandkast

Reken op onze interieurspecialiste voor de herinrichting van jouw woning of kantoor

Naast het interieur van woningen, nemen we ook kantoorruimtes onder handen. Bij deze specifieke interieurprojecten in Mechelen of Bonheiden, komen maatkasten zeer goed van pas. Ze geven mee vorm aan het kantoor en bieden extra opbergruimte. Ontdek alle mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op via het nummer +32 473 612 810 (Ilse Bracke) of stuur ons een bericht via het e-mailadres ilse@kast24.be.