Kast24

Interieurprojecten in regio Mechelen

Kast 24 ontwerpt diverse interieurprojecten in de ruime omgeving van Mechelen en Bonheiden. Als interieurontwerper ben ik gespecialiseerd in designmaatkasten en geef ik deskundig en doelgericht advies. Mijn aanpak is zeer persoonlijk en je project wordt met de grootste zorg ontworpen. Wil je een uniek interieur? Reken dan op mijn expertise.

Mijn werkwijze

Kennismaking en bespreking

Opmeting ter plaatse + richtprijs

Persoonlijk ontwerp + offerte

Plaatsing door onze ervaren vakmensen

Interieurprojecten van a tot z

Bij Kast 24 uit Rijmenam kan je zowel terecht voor een gedeeltelijke herinrichting van jouw woning, als voor een totaalproject van je interieur. Om dit proces tot een goed einde te brengen, reken je op mijn ervaring als interieurontwerper. Ik ben gepassioneerd door interieur en design en beschik over een hoge dosis creativiteit. Mijn specialisatie is kasten op maat. In de loop der jaren mocht ik al talrijke klanten voorzien van een schitterende maatkast. Ieder interieur is uniek. Ik stel dan ook iedere keer een ontwerp op specifiek afgestemd op jouw woning.

Contacteer me voor je droomproject

Wil je je interieurprojecten laten uitvoeren door Kast 24? Maak een afspraak met mij via het nummer +32 473 612 810 of stuur me een bericht via het e-mailadres ilse@kast24.be. Ik plan zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in om je wensen te bespreken en leuke ideeën uit te wisselen.

Interesse om samen te werken?

Ik start graag met een verkennend gesprek om jouw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Contacteer me gerust zodat we een kennismaking kunnen inplannen.

Contact

Ilse Bracke
Interieurontwerper
Expert in maatkasten

Ilse Bracke

Interieurontwerper én expert in maatkasten

Bericht versturen

Privacy  |  Cookies  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  BE 0754.605.065