Kast24

Interieurtotaalprojecten in regio Mechelen

Dé referentie voor interieurtotaalprojecten in de ruime omgeving van Mechelen en Keerbergen, daarvoor moet je bij Kast 24 zijn. Mijn bedrijf is gelegen in Rijmenam en ligt centraal tussen beide locaties. Ik maakte van mijn passie mijn beroep en schakelde na een 20-jarige carrière in glaswerk op maat over naar binnenhuisinrichting en meubelontwerp. Ik tover ieder interieur om tot een oase van rust, met een warme en gezellige sfeer tot gevolg.

Mijn werkwijze

Kennismaking en bespreking

Opmeting ter plaatse + richtprijs

Persoonlijk ontwerp + offerte

Plaatsing door onze ervaren vakmensen

Klassevolle interieurtotaalprojecten

Voor interieurtotaalprojecten reken je niet alleen op mij als interieurontwerper, maar ook op mijn team van vakmannen die zorgen voor een vlotte plaatsing. Samen transformeren we je interieurprojecten naar een gebalanceerd geheel waarbij functionaliteit en design centraal staan. Dankzij mijn praktische maatkasten heb je een zee aan ruimte ter beschikking en berg je moeiteloos al jouw spullen op. De kasten worden zo ontworpen dat ze naadloos opgaan in de ruimte. Uiteraard staat ik je graag bij met persoonlijk interieuradvies voor geslaagde interieurtotaalprojecten. Naast kasten, maatkeukens en interieurschrijnwerk bied ik ook binnen- en kastschuifdeuren op maat aan. Blokkaderdeuren en stalen deuren met glas zijn een ultieme blikvanger in ieders interieur. Bij interieurtotaalprojecten van Kast 24 ben je zeker dat het geheel unieke klasse uitstraalt en dat alles perfect bij elkaar past.

Doe een beroep op mijn expertise

Ben je benieuwd naar wat Kast 24 voor je kan betekenen op vlak van interieurtotaalprojecten? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Ik luister naar je wensen, smaak en stijl en laat vervolgens mijn creatieve brein los. Bel naar +32 473 612 810 of stuur me een e-mail via ilse@kast24.be en zet de eerste stap richting jouw nieuwe interieur.

Interesse om samen te werken?

Ik start graag met een verkennend gesprek om jouw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Contacteer me gerust zodat we een kennismaking kunnen inplannen.

Contact

Ilse Bracke
Interieurontwerper
Expert in maatkasten

Ilse Bracke

Interieurontwerper én expert in maatkasten

Bericht versturen

Privacy  |  Cookies  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  BE 0754.605.065