✓ Persoonlijk advies op maat

✓ Expert in maatkasten

✓ Interieurtotaalprojecten

Interieuradvies in de omgeving van Mechelen

Bij Kast 24 uit Rijmenam kan je terecht voor interieuradvies op maat voor jouw woning in Mechelen of omgeving. Het bedrijf wordt geleid door interieurstyliste Ilse Bracke. Al haar hele loopbaan vertoeft ze in creatieve sferen. Na 20 jaar actief te zijn geweest in de wereld van glaswerk op maat, was het tijd voor iets nieuws. Daaruit ontstond Kast 24: design maatkasten op maat én persoonlijk advies.
Maatkast Schuifdeur

Vragen over de mogelijkheden

Persoonlijk interieuradvies op maat met oog voor detail in regio Mechelen

Ons bedrijf ligt slechts op 20 minuten rijden van Mechelen. Daardoor mogen we ook heel wat klanten uit deze regio ontvangen. Bij ons kan je terecht voor maatkasten, waaronder dressings en wandmeubelen, maar ook voor schuifdeuren en interieurtotaalprojecten. We richten jouw ruimte(s) klassevol in, met aandacht voor de stijl van de woning en jouw persoonlijke voorkeuren. Wanneer je als inwoner van Mechelen interesse hebt in interieuradvies op maat van onze expert, kan je kiezen uit drie pakketten: Basis, Comfort en Deluxe. Alle drie hebben ze hun eigen voordelen en sterktes. Er zit beslist een pakket tussen dat perfect is voor jouw gewenste toepassing.

Wandkast

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Twijfel je voor welk interieuradvies op maat je het beste kiest voor jouw woning of kantoor in Mechelen? Wij staan je graag bij in deze belangrijke keuze. Aarzel niet om ons te contacteren via het nummer +32 473 612 810 (Ilse Bracke) of via het e-mailadres ilse@kast24.be. We leggen graag een kennismakingsgesprek vast in Rijmenam of op locatie zodat we jouw wensen en vragen uitgebreid kunnen beantwoorden.