Kast 24
Design maatkasten mét advies

Kast 24
Design maatkasten mét advies

Dressings, inbouwkasten, wandmeubelen
en schuifdeuren op maat

Kasten op maat in de ruime omgeving van Rijmenam

Ben je op zoek naar een efficiënte én duurzame oplossing om leef- en werkruimtes in te richten met behulp van kasten op maat, en dit in de regio van Rijmenam? Droom je al even van een dressing met een wauw-factor of een hip home-office? Kast 24 staat voor kwalitatieve en stijlvolle projecten, met een specialisatie in maatkasten in de ruime omgeving van Bonheiden en Rijmenam. Interieurstyliste Ilse Bracke tovert met haar passie en toewijding elke ruimte om tot een plek waar het fijn vertoeven is.

Inbouw kasten

Wij ontwerpen jouw kasten op maat in regio Rijmenam en Bonheiden

Maatkasten komen van pas in iedere woning en werkruimte in Rijmenam, Bonheiden en daarbuiten. Ze zijn zowel praktisch in gebruik als mooi voor het oog. Ze zorgen ervoor dat al je spullen achter gesloten deuren verdwijnen en creëren zo te allen tijde een net en opgeruimd gevoel. Door te kiezen voor kasten op maat, haal je het meeste uit jouw woning in Rijmenam of Bonheiden. Als interieurstyliste zorgt Ilse Bracke ervoor dat de kasten naadloos aansluiten bij de rest van je interieur.

Maatwerk voor een woning die perfect aansluit bij je behoeftes

De maatkasten die we produceren voor onze klanten in Rijmenam, Bonheiden en omgeving, kunnen volledig naar eigen smaak ontworpen worden. Laat ze opgaan in de ruimte of kies voor een versie met een opvallend design, die de blikvanger van de kamer wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos, net zoals de toepassingen. Of het nu gaat om functionele inbouwkasten, een al dan niet zwevend tv-meubel, of een volledige dressing; bij Kast 24 ben je verzekerd van een praktische én verbluffend mooie realisatie. Naast maatkasten, voorzien we je woning of kantoor in de ruime omgeving van Rijmenam en Bonheiden ook van kast- en binnenschuifdeuren. Dit alles voeren we steeds uit met aandacht voor het karakter van je woning, met een prachtig eindresultaat tot gevolg.

dressing

Reken op de expertise van onze ervaren interieurstyliste

Thuiswerken zit in de lift. Het is dan ook heerlijk om dezelfde luxe te ervaren als wanneer je op kantoor werkt. Bij Kast 24 voorzien we werknemers of zelfstandigen in de ruime omgeving van Rijmenam en Bonheiden graag van kasten en wandmeubels op maat. Een kantoor op maat vergroot de productiviteit en helpt je iedere keer opnieuw de orde te behouden. Wij helpen je graag met diverse soorten interieurprojecten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We leren jou en je wensen graag beter kennen.

Wie ben ik?

Ilse Bracke
Ilse Bracke

Interieurstyliste én expert in maatkasten

Ontdek hier onze
maatkasten